Stora fördelar med digitala skyltar

Digitala skyltar kan vara små prisskyltar vid kassan, och det kan vara stora skyltar längs med vägarna. Skyltarna ger information, och fördelen är att budskapet på dem lätt kan ändras.

En digital skylt kan berätta om ett event, ange tågtider eller innehålla reklam för veckans vara. Man kan ha många digitala skyltar, och när man vill ändra innehållet kan man göra det med några knapptryckningar, och då ändras samtliga skyltar på en gång. Den nya tekniken ger stora möjligheter till snabba förändringar och man får ett mer direkt informationsflöde. Om detta låter intressant för dig, så bara kontakta en skyltleverantör.

Förenklar arbetet i snabbköpet

För detaljhandeln betyder det att en liten prisskylt på hyllkanten i snabbköpet ändras på en sekund, och det finns affärer som har satt detta i system helt och hållet. Med digitala skyltar har man revolutionerat hela skylthanteringen. Man behöver inte trycka upp skyltar som bara gäller en kort tid, och man behöver inte manuellt byta ut alla skyltar som är inaktuella.

När det gäller reklam är det enkelt att byta ut ett foto eller ändra ett pris, berätta om tillfällig rea eller andra aktuella saker. När det gäller tågtider eller bussar kan det bli förseningar eller andra ändringar i tabeller och avgångar. Folk går till sin närmaste informationstavla för att se när deras tåg går, och de vill få reda på vilket spår de ska gå till. Alla eventuella snabba förändringar kommer upp direkt på den digitala skylten, och på alla de andra digitala skyltarna på stationen.

29 Jul 2021