Playipp - få ut din information snabbt och snyggt

Playipp är det självklara valet när man snabbt och enkelt vill få ut digital information till olika mottagare. Enkelt att samarbeta kring och riktigt snyggt.

Idag finns det många anledningar till att man vill nå ut med information till många olika människor. Det kan till exempel handla om att man som bostadsförening vill nå ut med allmän information till alla boende via en digital skärm i trapphuset eller ett företag som behöver en plattform där alla anställda lätt kan kommunicera.

Utvecklingen av digitala lösningar för kommunikation går snabbt och det gör också att kvaliteten bara blir bättre och bättre. Nuförtiden är det inget problem att grupper sitter på olika geografiska platser, det är precis lika lätt att samarbeta som om man vore i samma rum. Med rätt utrustning, vill säga.

Playipp har helhetslösningen

Hela konceptet med digital kommunikation brukar kallas för “digital signage” och om vi tittar lite mer noggrant på vad det begreppet innebär så hittar vi en massa spännande saker. Allt handlar om att kommunicera och olika sätt att få ut information. Här hittar vi de lösningar som playipp erbjuder.

Playipp är smart på det sättet att du kan välja att använda data du redan har, eller att använda färdigt innehåll och layouter. Ni kan vara många som samlas kring samma plattform och allt är molnbaserat, vilket betyder att ni styr alla skärmar från där ni är. Dessutom går det att integrera med andra stora plattformar som till exempel Facebook, Instagram eller Twitter.

24 Jun 2022